Tjeckerna kom till slutet av rekordet, men Arsenal besegrade Manchester City

03/06/2018

Som dag och natt såg prestanda och resultat från Manchester Citys fotbollsspelare från början av säsongen och de senaste veckorna. Även under de första fem omgångarna av avvärjer av tränare Manuel Pellegrini neinkasovali och inte förlora en enda punkt under de senaste fyra bortamatcher inte har vunnit - tre gånger för att gå ut för att göra mål tomgång.

Den svaga produktiviteten bör rätta läkt Sergio Aguero - spelaren med den bästa genomsnittliga gjorda mål i minut men spelade varje år gjorde bara hemmaarena. På planen Arsenal honom extra från början bokstavligen andas ner på baksidan av en stark mittback Laurent Koscielny, genom vilken den argentinska skytt svårt att komma till bollen.

Från den högra sidan, men i den första halvtimmen han hotade att försvara hem Kevin de Bruyne.Den dyraste sommar förstärkningar Manchester första skottet av en stor lime uppmuntras att första operation kväll målvakt Petr Cech i obelastad chans några minuter senare valde de Bruyne istället förmedla nabíhajícího David Silva sköt förbi vänsterstolpen.

Arsenal fortfarande i utan att äventyra motståndaren mål, men gick tre minuter senare ledningen. Theo Walcott höll ut av gränserna för straffområdet och kollega Joeu Denna utsökta vackra Hart inte blåsa någon chans.

Husdjur är levande och fortfarande innehar sattes till nätverket nästa motståndare mål. Å andra skott i matchen gjorde han i början av extra tid Olivier Giroud.För båda målen assisterad av Mesut Özil, som har i Premier League efter sjutton matcher femton gólových hjälper - för att kompensera spela Premier League hela säsongen har han missade bara fem korrekta pass

avdelningar Arsene Wenger fortsatt aktiv omgång. Halvtid även efter byte av sidor. Inom två anständiga chanser att få Joel Campbell, första mål efter ett pass Nacho Monreal överskrids, det andra tillfället hans precisa avslut hindrade försvararen Aleksandar Kolarov.

Färgerna på Costa Arsenal var också en chans för hans lag. Přiklepl bollen till Aaron Ramsey, som kom målvakt Hart för nära honom att han kunde přelobovat.

Slutsats matchen närmar sig och med den rekord målvakt Cech.Yaya Touré, som var mindre än tio minuter före slutet av en millimeter, ledde till det övre hörnet. Drama har blivit en avgörande match.

gäster började trycket medan Arsenal började defensiva panik i några minuter, alla missiler men leds Cech lyckades försvara. Förutom att vinna Premier League final före jul, säkrade Arsenal andra plats bakom Leicester, Manchester City kvar på sex poäng på ledaren och fyra poäng på sin sista den tredje.

De fullständiga resultaten av den 17: e omgången: Arsenal - Manchester City 2: 1 (33:e Walcott, Giroud 45. 1 + - 82 Tour) Chelsea - Sunderland 3 : 1 (5: e Ivanovich, 13th Pedro, 50th Oscar från Pen.Borini) Everton - Leicester 2: 3 (32. Lukaku, Mirallas 89:e - 27:e och 65:e, både från pennan Mahrez, 69 Okazaki) Manchester United - Norwich 1.: 2 (66:e Martial - 38. Jerome 54. Tettey) Southampton - Tottenham 0: 2 (40. Kane 43. Alli) Stoke - Crystal Palace 1 2 (76. Krkic PEN - 45. + 1 Wickham PEN, 88. L. Jong-jong..) West Bromwich - Mouth 1: 2 (79:e McAuley - 52. Smith, 87. Daniels penna) Newcastle - Aston Villa 1:. 1 (38:e Coloccini - 61. Ayew)Watford - Liverpool 3: 0 (16: e och 86: e Ighalo 3. Vad) Swansea - West Ham 0: 0

© 2018 Fashion blog. Tailored to your needs by Ashley Elegant.